В рамките на туристическото изложение TravelExpo, всички жители и гости на столицата ще могат да закупят почивки и екскурзии на изключително добри цени. Мястото и датите на изложението не са избрани случайно. Туристическият панаир ще се проведе на 29 и 30 ноември, което съвпада с популярния „черен петък“, когато навсякъде се предлагат услуги и отстъпки с огромни намаления. Изложението ще се проведе в НДК – в самия център на София, като това го прави лесно достъпно, както за столичани така и за туристите.
Изключителните отстъпки и намаления на почивки са гарантирани от организаторите на TravelExpo . Те поставят като задължително условие на фирмите за участие представянето на поне една оферта с намаления, която да обявят само за събитието. Очаква се фирмите да представят изгодни предложения за зимни ваканции, ранни записвания за лято 2020 г., за новогодишните и коледни празници, сватбени и младежки пътувания и абитуриентски балове.
Всички участващи фирми ще показват продуктите си на еднакви щандове, което ще постави фокуса върху ваканциите, а не върху външното представяне и дизайн на щанда. Прогнозите за първото издание на търговския панаир са за оферти от около 80 туристически компании, а посетителите през двата дни да са минимум 5000 души.
https://www.travel-expo.bg/visitors?fbclid=IwAR2nUG18UgG8wTi295ueAKoNavLb5XJLcq19gZApZ5OpOutb8KGf8kVf8jM